***Öğrencilerimizin Dikkatine!!! Aşağıdaki Final Sınavı Bilgilendirme Notlarının okunması gerekmektedir.

2022-2023 Bahar Dönemi Final Sınav Programı
  1. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı
  2. Makine Programı
  3. Elektrik Programı
  4. Bilgisayar Programcılığı Programı
  5. Mimari Restorasyon Programı
  6. Harita ve Kadastro Programı
  7. Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Programı
  8. İnşaat Teknolojisi Programı
  9. Otomotiv Teknolojileri Programı
  10. Mimari Dekoratif Sanatlar Programı
Not 1: 2022-2023 Bahar Dönemi final sınavları online (çevrimiçi) olarak yapılacaktır. Sınav programında ödev olarak belirtilen derslerin sınavları ödev olarak yapılacaktır.

Not 2: Online sınavlar https://sis2.harran.edu.tr/ adresinde yapılacaktır. Öğrencilerimiz OBS şifreleri ile sisteme girerek sınav programında belirtilen saatte sınava girip sınavı tamamlamaları gerekmektedir. Sınav programında ödev olarak belirtilen derslerin ödevleri https://ue.harran.edu.tr/ sisteminde görülebilecek olup belirtilen süre içerisinde tekrar sisteme yüklenmelidir. Verilen süre içerisinde yüklenmeyen ödevler geçersiz sayılacaktır (Sınavı, ödev olarak yapılacak dersin sınav telafisi yapılmayacaktır). 

Not 3: Öğrencilerin internet erişiminde yaşayabilecekleri problemler düşünülerek, her ders için çevrimiçi (online) 2 final sınavı (ana sınav ve telafi sınavı) yapılacaktır. Birinci final sınavına (ana sınav) herhangi bir nedenle giremeyen veya sınava girdiği halde sınavını sonuçlandıramadan sistemle bağlantısı kesilen öğrenciler telafi sınavına girebilirler. Ancak ilk sınavda, sınav süresi bitene kadar sistemde kalan veya sınavını tamamlayıp “sınavı bitir” butonuna basan öğrenciler dersin telafi sınavına giremezler. (Sınav süresi içerisinde sistemle bağlantısı kopan öğrenciler, sınav ekranından çıkıp, sınav süresi bitmeden dersin sınavına yeniden girebilir ve kaldıkları sorudan devam edebilirler. Sınav süresi biten bir öğrenci “sınavı bitir” butonuna basmasa bile sınavı otomatik olarak sonlandırılır ve yanıtları kaydedilir.) 

Not 4: Rektörlük servis derslerinin (Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Yabancı Dil II (İngilizce)) final sınavları https://haruzem.harran.edu.tr/tr/ adresinde ilan edilecektir.

Not 5: Çevrimiçi (Online) Sınav Sistemine İlişkin Sınav Kuralları ve İşleyiş hakkında bilgilendirme için tıklayınız.

Not 6: Çevrimiçi (Online) Sınav Sistemine Giriş Şifreleri hakkında bilgilendirme için tıklayınız.

Not 7: Çevrimiçi (Online) Sınav Sisteminde Yaşanan/Yaşanabilecek Temel Sorunlar hakkında bilgilendirme için tıklayınız. 

Not 8: Sınavlarda Yaşanabilecek Problemlere Yönelik Ulaşabileceğiniz Kişiler hakkında bilgilendirme için tıklayınız.
 

MEZUN PORTALI

ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM

İletişim Numaraları 
0 414 318 3000
Dahili: 
2634-2609-3934

YETENEK KAPISI

KARİYER MERKEZİ