Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 1. sınıf öğrencilerine ekipmanlarla ilgili uygulamalı ders ve itfaiye dairesi başkanlığının teşkilat yapısı hakkında bilgi verildi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı eğitim amirliği tarafından öğrencilere koruyucu kişisel kıyafet, alüminize elbise ve temiz hava solunum cihazının kullanımı uygulamalı anlatıldı. Eğitime Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Program Başkanı Öğr. Gör. Gülsün DOĞAN ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrenciler uygulama dersleri sonrası daire başkanlığında bulunan tüm birimleri ziyaret ederek, sorular sordular ve işleyiş hakkında bilgilendirildiler.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Başkanı Öğr. Gör. Gülsün DOĞAN şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına teşekkür etti. Rutin olarak uygulamalı dersleri haftada bir sahada, itfaiyede işleyeceklerini bildirdi”.

MEZUN PORTALI

ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM