Yüksekokulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 7 Temmuz 2023 Cuma günü saat 17:00-19:00 saatleri arasında yüksekokulumuzun bahçesinde yapıldı. Törene Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hasan ŞAHİN, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İsmail KAYA, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mehmet KAYA, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hülya ERASLAN, Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İlhan CEVHERİ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş. Makine İkmal Müdürü İbrahim Halil KILIÇ, Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri ve Teknojileri Mühendisliği Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Ferhat KÜP, yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin ailesi katıldı. Tören saygı duruşu, istiklal marşı ve öğrencilerimizin tören geçişi ile başladı.
Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hasan ŞAHİN yaptığı konuşmada,
“Bugün burada, yüksekokulumuzun mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Harran Üniversitesi Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerimizi uğurlamak için bir aradayız. Öncelikle bu anlamlı günde bizlere katıldığınız ve sevincimize ortak olduğunuz için şahsım ve tüm yüksekokulumuz adına herkese teşekkür ediyor, törenimize hoş geldiniz diyorum.   
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz emin adımlarla, sabırla, güçlenerek büyümeye devam ediyor. Rektörümüz, Prof. Dr. Sayın Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU hocamızın yoğun çabaları sonucu, önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci almaya başlayacak olan Web Tasarımı ve Kodlama programının müjdesini de sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Bu vesileyle Sayın Rektörümüze Yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından olan üniversite eğitiminizi başarıyla tamamladınız. Önünüzde kendiniz, aileniz ve ülkemize karşı sorumluluklarınızın olduğu bilinciyle yapacağınız çok şey var.  Her son yeni bir başlangıçtır bilinciyle kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancımız tamdır. Bu süreçte elde edeceğiniz başarı ve toplumsal katkı siz ve aileniz kadar Harran Üniversitesi Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaktır.
Sözlerime son verirken mezuniyetinizi tekrar tebrik ediyor, sizlerin bugünlere gelmesinde pay sahibi olan ailenizi, ülkemizi, üniversitemizi, hocalarınızı unutmamanızı diliyorum. Kapımız sizlere her zaman açık olacaktır. Bundan sonraki hayatınızda hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum.
Yolunuz bahtınız açık olsun.”
dedi.
Yüksekokulumuza yapmış oldukları katkılardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İsmail KAYA ve Fırat Pompa A.Ş.’ye Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hasan ŞAHİN tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Yüksekokul Birincisi Abdullah ŞEHSUVAROĞLU’na birincilik belgesi ve hediyesi Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hasan ŞAHİN tarafından takdim edildi.
2023 Bitirme Projeleri Sergisi’nde HOGG Otomobil Projesi ile göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı Otomotiv Programı öğrencilerine başarı belgeleri Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KAYA, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet KAYA, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hülya ERASLAN, Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İlhan CEVHERİ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş. Makine İkmal Müdürü İbrahim Halil KILIÇ tarafından takdim edildi.
Öğrencilerimize, öğretim elemanlarının mezuniyet belgelerinin takdimi ile tören devam etti. Mezunlarımızın kep atması ile tören sona erdi. Mezunlarımız halay çekerek mezuniyetlerini kutladı.
Mezunlarımıza çalışma hayatlarında başarılar dileriz.




















 

MEZUN PORTALI

ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM

İletişim Numaraları 
0 414 318 3000
Dahili: 
2634-2609-3934

YETENEK KAPISI

KARİYER MERKEZİ