9.6.2023 Cuma günü saat 09:30-11:30 saatleri arasında  Meslek Yüksekokulumuz programlarında bulunan Bitirme Projesi dersinde öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar ''Bitirme Projeleri Sergisi'' etkinliğinde sunulmuştur. Etkinliğe Müdürümüz Sayın Dr.Öğr.Üyesi Hasan ŞAHİN, Organize Sanayi Bölgesi MYO Müdürü Sayın Dr.Öğr.Üyesi Cevher İlhan Cevheri, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr.Gör. Hülya ERASLAN, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katılmıştır. Öğrencilerimizin yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi alan Sayın Müdürlerimiz, öğrencilerimize başarı dilek ve temennilerinde bulundular. Etkinlikte en dikkat çeken çalışma Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinin Harran Otomobil Girişim Grubu (HOGG) olarak yapmış oldukları araç projesi oldu. Sayın Müdürlerimiz, Bölüm Başkanları, Program Başkanları ve Öğretim Elemanlarımız tarafından etkinliğe katılan öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir. Proje sunumlarını yapan ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür eder, mesleki kariyerlerinde başarılar dileriz.