Yüksekokulumuz Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programı öğrencilerinin mesleki bilgi birikimlerini arttırmak, derste görülen alet ve ekipmanların sahada görülmesini sağlamak ve bilgilendirmek için üniversitemizin Eyyübiye Kampüsü karşısında bulunan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü’ne 6 Mart 2024 Çarşamba günü saat 10:00'da teknik gezi düzenlendi. Teknik Geziye Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cihan AYHANCI ile Elektrik Programı 2.Sınıf öğrencileri katıldı. Elektrik Enerjisi İletimi ve Dağıtımı dersi kapsamında akım ve gerilim transformatörü ,kesici hücresi, ayırıcı hücresi, transformatör, dahili tip dağıtım panosu, açık tip ayırıcı ünitesi, otomatik sayaç okuma sistemi ve iş sağlığı ve güvenliği ekipmanları ilgili bölümün yetkili mühendisi ve saha personeli tarafından tanıtıldı.
Teknik gezide yapılan bilgilendirmeye Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürü Naci Obut, Sistem İşletme, Tarımsal Sulama, Proje ve Tesis, İş Sağlığı ve Güvenliği, İnsan Kaynakları yetkilileri katıldı. Her ekipmanın uygulamalı olarak anlatımı yapılıp öğrencilerimizin soruları cevaplandı. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürü Naci Obut’un öğrencilerimize hediye takdimi ile devam eden etkinlik, İnsan Kaynakları’nın kariyer olanakları hakkında bilgilendirmesi ve ikram ile sona erdi.
Teknik Gezi’deki bilgilendirme ve misafirperverlikleri için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.







Haber linki için tıklayınız.

MEZUN PORTALI

ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM

İletişim Numaraları 
0 414 318 3000
Dahili: 
2634-2609-3934

YETENEK KAPISI

KARİYER MERKEZİ