22-23 Şubat tarihlerinde ilimiz Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliğine Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu katılım sağlandı. Etkinliğe Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hasan ŞAHİN, Makine Program Başkanı Öğr. Gör. Cenap GÜVEN, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Program Başkanı Öğr. Gör. Gülsün DOĞAN ve program öğrencileri katıldı. Devletimizin gençler için imkân tanınan; destek, hibe, burs, fon, kredi gibi teşvik unsurlarını ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının uzman personeli ile yüz yüze iletişim kuruldu. Ayrıca başarılı projelerinin de tanıtıldığı bu fuarda, yüksekokul öğrencilerimiz geleceklerini kurgulayıp, kariyerlerini planlarken devletimizin hangi imkânlarıyla neler yapabilecekleri hususunda bilgilendirildi.

MEZUN PORTALI

ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM