Kişisel Bilgiler :
E-Posta : umrancansu@harran.edu.tr
Web : -
Telefon : 0 414 318 26 32
Doğum Yeri / Doğum Yılı : Nusaybin / 1988
Uyruk : Türkiye
     
Eğitim Bilgileri :
Doktora : Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD-(devam ediyor)
Yüksek Lisans : Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD - 2014
Lisans : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü - 2012
Yabancı Dil : İngilizce (YDS)
   
Tezler :
Y. Lisans Tezi : Tavuk Kemiğinden Osein ve Jelatin Eldesinin Optimizasyonu
Lisans Tezi : Fermente Gıda Ürünleri; Kurutulmuş Üzümden Şarap Üretimi ve Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
   
Yayınlar:
* Cansu, Ü. and Boran, G., (2014) Utilization of Chicken By-Products: Their Potential in Gelatin Manufacturing, 2nd International Conference on Bioprocess and Engineering, Valencia, Spain, 26-27 June 2014.
* Cansu, Ü. and Boran, G., (2014) Chicken Bone Gelatin and Its Functional Properties in Comparison with Commercial Gelatins, 2nd International Congress on Food Technology, Kuşadası, Aydın, Türkiye, 3-5 November 2014.
* Cansu, Ü. ve Boran, G., (2015) Tavuk Kemiğinden Kolajen İzolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemiyle Optimizasyonu, İç Anadolu Anadolu Bölgesi 2. Gıda Tarım Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28-30 Nisan 2015.
* Cansu, Ü. ve Boran, G., (2015) Tavuk Kemiğinden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite, İç Anadolu Anadolu Bölgesi 2. Gıda Tarım Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28-30 Nisan 2015.
   
Verdiği Dersler :
Ders Kodu Dersin Adı Dönemi
2304409 Gıda Katkı Maddeleri Güz-2015
2304204 Mesleki Matematik Güz-2015
Akademik Görevler:
Öğr. Gör. : Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2015-