Kişisel Bilgiler :
E-Posta : asliyegumus@harran.edu.tr
Web : -
Telefon : 0 414 318 3870
Doğum Yeri / Doğum Yılı : Suruç / 1987
Uyruk : Türkiye
     
Eğitim Bilgileri :
Doktora : Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Müh. Bölümü, Gıda Müh ABD,  2012-
Yüksek Lisans : Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Müh. Bölümü, Gıda Müh ABD, 2010-2012
Lisans : Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Müh. Bölümü, 2006-2010
Yabancı Dil : İngilizce
   
 
Tezler :
Doktora Tezi Pichia pastoris Mayaları Kullanılarak Rekombinant Ekspanzin Üretimi (devam halinde)
Y. Lİsans Tezi : Şanlıurfa Piyasasında Açıkta Satılan Antepfıstıklarında Salmonella Tarama Çalışması
Lisans Tezi : Menengicin Şekerleme Üretiminde Kullanım Olanakları
   
Yayınlar:
* Menengicin Şekerleme Üretiminde Kullanım Olanakları, HR. Ü. Z.F. Dergisi, 2010,14(4): 57-62
* Synthesis and Accumulation of Anthocyanins in Sour Cherries during Ripening in Accordance with Antioxıdant Capacity Development and Chalcone Synthase Expression, LWT - Food Science and Technology
   
Verdiği Dersler :
Ders Kodu Dersin Adı Dönemi
2304305 Gıda Mikrobiyolojisi Güz
2304108 Laboratuar Teknikleri-I Güz
2313108 Laboratuar Teknikleri-II Bahar
2304402 Meyve Sebze Teknolojisi-II Bahar
     
Akademik Görevler:
Öğr. Gör. : Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu,  2012-
   
İdari Görevler:
Bölüm Başkanı : Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu,  2014-
Program Başkanı : Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu,  2012-