Dr.Öğr. Üyesi Ümran CANSU
13 Mayıs 2015 Çarşamba 10:34 tarihinde yayınlandı![]() |
Kişisel Bilgiler : Dr.Öğr. Üyesi Ümran CANSU | ||
E-Posta | : umrancansu@harran.edu.tr | ||
Web | : - | ||
Telefon | : 0 414 318 26 32 | ||
Doğum Yeri / Doğum Yılı | : Nusaybin / MARDİN/1988 | ||
Uyruk | : Türkiye | ||
Eğitim Bilgileri : | |||
Doktora | : Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD-(devam ediyor) | ||
Yüksek Lisans | : Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği ABD - 2014 | ||
Lisans | : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü - 2012 | ||
Yabancı Dil | : İngilizce (YDS) | ||
Tezler : | |||
Yüksek Lisans Tezi | :Tavuk Kemiğinden Osein ve Jelatin Eldesinin Optimizasyonu | ||
Lisans Bitirme Tezi | : Fermente Gıda Ürünleri; Kurutulmuş Üzümden Şarap Üretimi ve Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi | ||
Yayınlar : | |||||||||||||||||||||||||||||||
Cansu Ü, Boran G, 2015. Optimization of a Multi-Step Procedure for Isolation of Chicken Bone Collagen. Korean J. Food Sci. An.,35(4), 431-440. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Cansu, Ü. and Boran, G., (2014) Chicken Bone Gelatin and Its Functional Properties in Comparison with Commercial Gelatins, 2nd International Congress on Food Technology, Kuşadası, Aydın, Türkiye, 3-5 November 2014. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Cansu, Ü. ve Boran, G., (2015) Tavuk Kemiğinden Kolajen İzolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemiyle Optimizasyonu, İç Anadolu Anadolu Bölgesi 2. Gıda Tarım Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28-30 Nisan 2015. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Cansu, Ü. ve Boran, G., (2015) Tavuk Kemiğinden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite, İç Anadolu Anadolu Bölgesi 2. Gıda Tarım Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28-30 Nisan 2015. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Verdiği Dersler : | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
Akademik Görevler :: | |||||||||||||||||||||||||||||||
Öğr. Gör. | Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2015-2019 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Dr. Öğr. Üyesi | Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2019- |
İdari Görevler: | |
Müdür Yardımcısı | Harran Üniversitesi Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2017-2020 |
KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ
STAJ (2019-2020)
HAFTALIK DERS PROGRAMI (2020-2021 GÜZ)
PROGRAMLAR
> Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.)
> Bilgisayar Programcılığı (N. Ö)
> Elektrik
> Elektrik (İ.Ö.)
> Gıda Teknolojisi
> Gıda Teknolojisi (İ.Ö.)
> Harita ve Kadastro
> Harita ve Kadastro (İ.Ö.)
> İklimlendirme ve Soğutma Tek.
> İnşaat Teknolojisi
> İnşaat Teknolojisi (İ.Ö.)
> Makine
> Mimari Restorasyon
> Mimari Restorasyon (İ.Ö.)
> Mobilya ve Dekorasyon
> Otomotiv Teknolojisi
> Sivil Savunma ve İtfaiyecilik
> Tarım Makineleri
> Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri
> Bilgisayar Programcılığı (N. Ö)
> Elektrik
> Elektrik (İ.Ö.)
> Gıda Teknolojisi
> Gıda Teknolojisi (İ.Ö.)
> Harita ve Kadastro
> Harita ve Kadastro (İ.Ö.)
> İklimlendirme ve Soğutma Tek.
> İnşaat Teknolojisi
> İnşaat Teknolojisi (İ.Ö.)
> Makine
> Mimari Restorasyon
> Mimari Restorasyon (İ.Ö.)
> Mobilya ve Dekorasyon
> Otomotiv Teknolojisi
> Sivil Savunma ve İtfaiyecilik
> Tarım Makineleri
> Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri