Kişisel Bilgiler :
Doğum Yeri / Doğum Yılı : Ankara / 1981
Uyruk : Türkiye

Eğitim Bilgileri :
Doktora : Ankara Üniversitesi Fen bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Bölümü-2014
Yüksek Lisans : Ankara Üniversitesi Fen bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Bölümü - 2006
Lisans : Karadeniz Teknik Üni. Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü - 2002
Yabancı Dil : İngilizce

Tezler :
Yüksek Lisans Tezi Edirne Kentinin Doğal ve Kültürel Özelliklerinin Peyzaj   Mimarlığı Açısından    Değerlendirilmesi
Doktora Tezi Şanlıurfa Geleneksel Kent Dokusunun Ekolojik Tasarım Kapsamında Değerlendirilmesi

Yayınlar:
1 Öztürk Tel, H., Erdoğan, E. 2014. Ekolojik Yerleşmeler ve Ekolojik yıpranma: Şanlıurfa Geleneksel Kent Dokusu ve Karaköprü İlçesi. KSU Doğa Bil. Derg. 17 (1):21-31.
2 Öztürk Tel, H. ve Erdoğan, E. The Evaluation of Natural and Cultural Values of Edirne Edirne City in the Frame of LandscapeArchitecture. Uluslararası Tarihi Peyzaj ve Kültürel Miras Çalıştayı / 21-24 Mayıs 2014. Edirne.
3 Erdoğan, E. ve Öztürk Tel, H. Ekolojik Yerleşmeler ve Ekolojik Yıpranma: Şanlıurfa Örneği. Ekoloji 2013 Sempozyumu. 2 - 3 Mayıs 2013. Tekirdağ.
Verdiği Dersler :
Ders Kodu Dersin Adı Dönemi