GIDA TEKNOLOJİSİ (II.Ö.)
 
PROGRAMI D.KODU DERS ADI Te Uy D.Saati Z/M/S AKTS
I.DÖNEM 2313101 Türk Dili-I 2 0 2 Z 2
2313102 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi-I 2 0 2 Z 2
2313103 Yabancı Dil-I 2 0 2 Z 2
2313104 Mesleki Matematik-1 2 0 2 Z 4
2313105 Genel Mikrobiyoloji 4 1 5 Z 5
2313106 Gıdalarda Temel İşlemler-I 2 1 3 Z 4
2313107 Gıda Kimyası 4 0 4 Z 3
2313108 Laboratuar Teknikleri-I 2 1 3 Z 4
2313109 Bilgisayara Giriş 2 1 3 Z 4
  TOPLAM   - 26   30
               
II. DÖNEM 2313201 Türk Dili-II 2 0 2 Z 2
2313202 Atatürk İlkeleri Ve İnkilap Tarihi-II 2 0 2 Z 2
2313203 Yabancı Dil-II 2 0 2 Z 2
2313204 Mesleki Matematik-II 2 0 2 Z 4
2313205 Gıdalarda Temel İşlemler-II 2 1 3 Z 4
2313206 Gıda Endüstrisi Makinaları 4 1 5 Z 6
2313207 Meslek Etiği 2 0 2 Z 3
2313208 Laboratuar Teknikleri-II 2 1 3 Z 3
2313209 Bilgi ve İletişim Teknolojisi 2 1 3 Z 4
  TOPLAM     24   30
               
III. DÖNEM 2313301 Et Ürünleri Teknolojisi-I 2 1 3 Z 5
2313308 Meyve Ve Sebze Teknolojiis-I 2 1 3 Z 5
2313303 Süt Teknolojisi-I 3 1 4 Z 5
2313304 Tahıl Teknolojisi-I 2 1 3 Z 4
2313305 Gıda Mikrobiyolojisi 4 1 5 Z 4
2313306 Kalite Güvencesi Ve Standartları 3 0 3 Z 3
2313307 Ofis Yazılımları 3 1 4 Z 4
   TOPLAM     25   30
               
IV. DÖNEM 2313401 Et Ürünleri Teknolojisi-II 2 1 3 Z 3
2313402 Meyve ve Sebze Teknolojisi-II 2 1 3 Z 4
2313403 Süt Teknolojisi-II 3 1 4 Z 5
2313404 Tahıl Teknolojisi-II 3 0 4 Z 5
2313409 Gıda Katkı Maddeleri 2 0 2 Z 3
2313410 Mesleki İngilizce 3 0 3 Z 4
2313407 Çevre Koruma 2 0 2 Z 2
2313408 Bitkisel Yağ Teknolojisi 3 1 4 Z 4
  TOPLAM     25   30