Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun daveti üzerine Şanlıurfa Yeşilay şubesi uzman personeli tarafından, Harran Üniversitesi Eyübiye Kampüsü Mehmet Akif Ersoy Konferans salonunda öğrencilere “Madde Bağımlılığı ile mücadele” konusunda bilgilendirme semineri verildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Teknik Bilimler MYO müdürü Doç.Dr.Mehmet Azmi Aktacir, ülkemizin en değerli varlığı olan gençlerin zararlı alışkanlıklarla hayattan koparıldığını, geleceklerinin karartıldığını ve böylelikle ülke geleceğinin ortadan kaldırılmaya çalışıldığını ifade ederek, bu konuda dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Daha sonra Yeşilay uzman personellerinin sunumuna geçildi. Yeşilay uzmanları konuşmalarında, bağımlılığa nasıl başlandığını ve bağımlılıkla nasıl mücadele edileceği ile ilgili detaylı bilgiler aktardılar. Seminere yoğun bir katılım sağlayan öğrenci ve öğretim elemanları sunumu ilgi ile dinledi. Program Yeşilay uzman personellerine plaket sunumu ile son buldu.