Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Kızılay'a 120 ünite kan bağışı yapıldı. Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun 06.03.2017 pazartesi günü daveti üzerine Eyübiye Kampüsüne gelen Kızılay yetkilileri, meslek yüksekokulu bünyesindeki öğretim üyeleri, personel ve öğrencilerin desteğiyle 120 ünite kan topladı. Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürü Doçent Doktor Mehmet Azmi Aktacir de kan vererek "Sosyal Sorumluluk" projesine destek oldu. Bu kapsamda Kızılay görevlilerine teşekkür eden Doçent Doktor Mehmet Azmi Aktacir, bu tür etkinliklerde insanların daha çok duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi. Kızılay yetkilileri de insanlara gerekli bilgileri vererek kan vermenin hem kendi sağlıklarına hem de başkalarının sağlığına faydalı olacağını dile getirdi.